AUTOMATIK PLUS DOO

O Nama

O nama Automatik PlusAutomatik plus doo  je specijalizovana proizvodno razvojna firma. Od 1980. godine bavimo se projektovanjem, unapređivanjem i proizvodnjom za različite industrijske grane, proizvoda visokog kvaliteta. Mi posedujemo veliko teorijsko i praktično znaje vezano za dizajn i proizvodnju delova od plastike i metala. U okviru naše firme nalaze se alatnica i proizvodnja.

Kompletan proces na jednom mestu

Automatik Plus proizvodnjaSve faze u procesu proizvodnje od dizajna proizvoda, projektovanja proizvodnih tehnologija, izrade alata i proizvodnje, nalaze se na jednom mestu. Na ovaj način prostor za grešku je sveden na minimum, potrebno vreme do završetka projekta je optimalno a proizvode krase vrhunska rešenja.

Profesionalizam i iskustvo

Profesionalizam i iskustvoPoslovanjem sa većim brojem partnera od velikih sistema do pojedinaca, razvili smo veliko iskustvo i raznovrsnost naših usluga. Mi svakog klijenta i svaki posao tretiramo sa izuzetnom pažnjom. U našem timu se nalaze ljudi koji su profesionalci u svojoj oblasti i koji su posvećeni rešavanju svakog problema.

Poverenje i poverljivost

Poverenje i poverljivostNaše aktivnosti su orijentisane u cilju građenja dugoročne saradnje. Našim odnosom prema klijentima i vrhunskom uslugom stvorićemo okruženje za unapređenje poslovnih aktivnosti. Svi podaci i detalji vezani za posao, za nas su od izuzetnog značaja. Mi se prema svim informacijama odnosimo sa velikom odgovornošću.

Upotreba savremene tehnologije

Upotreba savremene tehnologijeUpotreba najsavremenije proizvodne tehnologije u kombinaciji sa iskusnim i obučenim timom, garantuje vrhunski kvalitet proizvoda i kod najzahtevnijih projekata. Stalno unapređenje naših mogućnosti i kapaciteta je garancija da ćemo i ubuduće biti tu da odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Kreativnost i nova rešenja

Kreativnost i nova rešenjaNaša rešenja su obogaćena velikim iskustvom ali i spremnošću da za nove probleme pronađemo i nove načine kako da ih rešimo.